Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
BC Fraamklap speelt remise tegen BC Wehe den Hoorn

Dinsdagavond 12 februari speelde biljartclub Fraamklap haar returnwedstrijd tegen biljartclub Wehe den Hoorn uit de gelijknamige plaats. Deze wedstrijd vond plaats bij café Tuitman op Fraamklap.

De tegenstanders uit Wehe den Hoorn hadden hun thuiswedstrijd met 6-2 verloren en wilden dit tijdens deze wedstrijd natuurlijk weer rechtzetten. Door afzegging van 2 van de eigen spelers werd er beroep gedaan op 2 gastspelers van biljartclub Vita Nova.

Alle 8 partijen waren zeer spannend deze avond en werden vaak in de laatste beurten beslist, het resulteerde uiteindelijk aan het eind van de avond in een 4-4 gelijkspel. Maar in de confrontatie over 2 wedstrijden heeft BC Fraamklap met 10-6  gewonnen van BC Wehe den Hoorn. In het najaar zijn er opnieuw wedstrijden, dan kan men eventueel revanche nemen op dit verlies.

Biljartclub Fraamklap bestaat momenteel uit 8 leden en speelt haar wedstrijden op de woensdagavond (19.30 café Tuitman). Nieuwe leden voor deze nog 'jonge' biljartclub zijn van harte welkom. Kom gerust eens langs op de woensdagavond in het café, het is er altijd gezellig en er hangt een gezellige sfeer.

Bron & foto's: Biljartclub Fraamklap (14 februari 2013)