Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 
Beslissingswedstrijd Noordelijke 1e Divisie bij Midstars

Vrijdag 11 mei vindt bij Midstars de beslissingswedstrijd plaats tussen de beide poulewinnaars in de Noordelijke 1e divisie. Vanaf 20.00 uur strijden de twee poulewinnaars uit de twee Noordelijke 1e divisies, GTTC 1 en Assen 1, om promotie naar de landelijke 3e divisie.

Beide teams wisten op overtuigende wijze de poulewinst binnen te halen. Assen had een voorsprong van zestien punten op de nummer twee in haar poule. Het team uit Assen bestaat uit Peter Zwama, Julius Harkink, Jan Meppelink en Rients Visser. Met de respectievelijke winstpercentages van 74%,73%,67% en 60 % mag dit een zeer evenwichtig team worden genoemd. De tegenstander GTTC 1 uit Groningen werd eveneens zeer overtuigend kampioen in haar poule. GTTC 1 had maar liefst achtien punten voorsprong op de nummer 2 Midstars 1 en liet in tien wedstrijden slechts vijftien punten liggen. Het team van GTTC 1 bestaat uit Hugo Beute, Jeroen Hendriks, Wiljon Meints en Jan-Willem van de Werf. De winstpercentages voor dit team liggen met respectievelijk 95%,95%,83% en 67% zeer hoog.


Met twee sterke teams belooft dit duel een fraaie ontmoeting te worden. Alle ingrediŽnten voor een aantrekkelijk en spannend avondje tafeltennis zijn aanwezig. Kom dus naar Midstars in Middelstum aan de Coendersweg 15A. De wedstrijd begint om 20.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Bron: TTV Midstars (2 mei 2012)