Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

 

Middelstum uitgebekerd na verlies tegen Rood Zwart Baflo

Ploeg van Zijlstra kan zich volledig richten op de competitie.

Het bekeravontuur voor de hoofdmacht van de v.v. Middelstum is na twee wedstrijden al weer voorbij. De ploeg van trainer Jan Jaap Zijlstra is na het gelijkspel tegen TLC en de nederlaag afgelopen dinsdagavond tegen Rood Zwart Baflo uitgebekerd. De wedstrijd tegen buurtgenoot Stedum aanstaande donderdagavond gaat voor de blauwhemden nergens meer om.

Thuisploeg Middelstum keek na een ruim half uur al tegen een 0-2 achterstand aan. Bij de ploeg van trainer Zijlstra, die op een groot aantal posities gewijzigd is ten opzichte van het vorige seizoen, kon men zien dat de ploeg nog niet helemaal op elkaar ingespeeld is. Ondanks de teleurstellende tussenstand op het sportpark van Middelstum bracht Gerard Bronsema vlak voor de pauze de spanning in de wedstrijd terug na een prima aanval ronde Brontsema doeltreffend af 1-2.

Na de theepauze nam de thuisploeg ook het initiatief in de wedstrijd. Het leverde echter niet dat gevaar op waarop werd gehoopt. Halverwege de 2e helft kwamen de blauwhemden toch langszij. Deze keer ronde Ivan Milkovic één van de weinig goed lopende aanvallen van thuisploeg Middelstum doeltreffend af 2-2. In de slotfase kreeg Middelstum toch nog een 3e treffer te incasseren. De verdediging zag er bij deze treffer niet goed uit waardoor de spits van Rood Zwart Baflo doelman Alwin Zwerver voor de derde keer deze avond het nakijken gaf 2-3. In de resterende minuten kon Middelstum helaas niet meer gelijk maken waardoor men na 2 wedstrijden al vroegtijdig uitgeschakeld is voor de knock-outfase van de KNVB beker.

Donderdag gaat de ploeg op bezoek bij buurtgenoot Stedum. Zal de equipe van Zijlstra in deze wedstrijd de eer willen redden? Zaterdag 6 september wacht Middelstum in een tweeluik met Pelikaan S (uit) de eerste krachtmeting van de nieuwe competitie.

Klik HIER voor de foto's van deze wedstrijd

Bron: Sportredactie Middelstum-info (27 augustus 2014) Foto's: Jaap van der Laan