Startpagina   -   Sportnieuws   -   Foto's   -   Archief   -   Video's   -   Contact

 

Nieuw bij VV Middelstum 35+ voetbal


Al ruim 2 jaar werd er gesproken door een aantal gestopte voetballers om een "comeback" te maken, als de KNVB afdeling Noord zou gaan beginnen met het zgn. 7x7 voetbal. In maart van dit jaar kwam het hele verhaal in een stroomversnelling toen bleek, dat we ons konden opgeven voor zo'n toernooi. We hebben toen maar de stoute schoenen aangetrokken en het bestuur gevraagd een team op te geven. Al snel kwam er reactie van de KNVB en bleken we te zijn ingedeeld bij 4 andere teams, te weten Kielwindeweer, FVV, Be Quick en Oosterparkers.

 

Wij spelen onze wedstrijdjes op een vrijdagavond. Op zo'n avond worden 2 wedstrijdjes gespeeld van 20 minuten op een half veld. Alle teams spelen met 7 spelers en er mag doorlopend gewisseld worden. De keeper verdedigt het doel, dat de afmeting heeft van een pupillengoal. Onze eerste avond vond plaats op vrijdag 30 maart op de Esserberg in Groningen. Wij speelden die avond tegen FVV (2-1 winst) en tegen Be Quick (3-0 verlies). Leuk om te vermelden is, dat Be Quick oud-prof Edwin Olde Riekerink in de gelederen had.

Vrijdag 13 april spelen we dus thuis op het sportpark aan de Coendersweg. Onze 1e wedstrijd begint om 19.30 uur en aansluitend om 19.55 uur is ook alweer de 2e en laatste wedstrijd. Kom ook eens genieten van deze mannen op leeftijd, waarbij prestatie voorop staat, maar dan wel in een ongedwongen en sportieve sfeer. De koffie staat klaar!!

Bron: Eric Boskamp Middelstum 7 (9 april 2012) Foto: Website vvmiddelstum.nl